Cuchaule

Préparation : 120 min Cuisson : 45 min

Ingrédients :
• 1kg de farine blanche
• 5dl de lait tiède
• 100g de beurre
• 120g de sucre
• 1c. à c. de sel
• 1 pincée de safran en poudre et un peu de safran en fils
• 20g de levure
• 1 jaune d'œuf

Préparation :
Délayer la levure dans le lait, ajouter le sucre et faire fondre. Mettre la farine dans une jatte. Ajouter le beurre coupé en morceaux, le lait et un peu de sel. Bien travailler la pâte et laisser lever dans un endroit tempéré pendant 2h. Former des pains ronds, laisser lever un moment au frais. Badigeonner avec un jaune d'œuf auquel on aura ajouté une pointe de safran. Entailler en carreaux et cuire environ 30-45 min dans un four à 180°C.

Cuisine & traditions au Pays de Fribourg. Editions La Sarine
plan
Satellite

---

---

min.-°Cmax.-°C

Weather forecastfor
---
------°C---°C---°C
------°C---°C---°C
------°C---°C---°C
------°C---°C---°C

Search and webcodes

This is your PERSONAL ASSISTANT: with only a few clicks you can put together your perfect stay in our region.

Whether you plan a trip to Paris or wish to visit Shanghai or Sydney next year – with our tailor-made suggestions for activities and accommodation suited to your profile you can be sure to make the best out of your stay!

Are you ready to define your main interests and to list the original experiences that you wish to experience in our region?

Whether you plan a romantic getaway or a memorable family vacation, whether you are a night owl or a morning lark – you will be thrilled by the accuracy of our suggestions.

Take a look at our additional and tailor-made suggestions around your destination, before you trace your itinerary on the map or on the proposal grid. They are synchronised in order to respond to your consultation preferences.